• -10%
Noppenbal Lachgezicht
Noppenbal Lachgezicht
Noppenbal Lachgezicht

Noppenbal Lachgezicht

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4815
€ 1,17 € 1,30 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en kleurrijke bal voor binnen of buitenactiviteiten? Kijk dan niet verder dan onze gekleurde noppenbal met een afbeelding van een lachgezicht! Deze bal is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een leuke, vrolijke en niet-opgeblazen bal die zorgt voor urenlang speelplezier.

Deze bal wordt niet opgeblazen geleverd, wat betekent dat je hem zelf kunt opblazen tot de gewenste grootte en stevigheid. Dit geeft je de flexibiliteit om de bal aan te passen aan je specifieke behoeften en speelstijl.

Onze gekleurde noppenbal is ook voorzien van een lachgezicht, wat hem nog leuker maakt om mee te spelen. Met 5 verschillende uitvoeringen die willekeurig worden geleverd, is er altijd een variant die bij je past. Elke bal is voorzien van verschillende kleuren en noppen, wat zorgt voor extra grip en textuur voor gemakkelijk vasthouden en gooien.

Of je nu met vrienden en familie speelt, of gewoon lekker zelf wilt spelen, onze gekleurde noppenbal is de perfecte keuze. Deze bal is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Bestel nu onze gekleurde noppenbal met afbeelding van een lachgezicht en geniet van urenlang speelplezier! Onze bal is geschikt voor alle leeftijden en perfect voor binnen- en buitenactiviteiten.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema voetbal, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

De verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: diameter 15cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 15cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247048158

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst