• -20%
Glitterbal Wereld
Glitterbal Wereld

Glitterbal Wereld

Niet op voorraad
John Toy
JT24376
€ 1,99 € 2,49 -20%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Welkom bij onze spannende beschrijving van de wereld stuiterbal met licht! Ben je klaar om te stuiteren met plezier en sprankeling? Deze stuiterbal is een absolute must-have voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een supercoole ervaring.

Wat deze stuiterbal zo uniek maakt, is de glittervloeistof die erin zit. Wanneer je de bal op de grond laat stuiteren, ontstaat er een magisch effect van fonkelende glitters die door de lucht dansen. Het is een visueel spektakel dat iedereen zal betoveren en de stuiterbal nog leuker maakt om mee te spelen.

De wereld stuiterbal met licht biedt eindeloos stuiterplezier. Je kunt de bal hoog in de lucht stuiteren, tegen muren laten botsen of in een spelletje stuiteren met vrienden en familie. Het is een geweldige manier om actief te zijn en tegelijkertijd te genieten van het betoverende lichtspektakel dat de glittervloeistof creëert.

Deze stuiterbal is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden. Of het nu een verjaardagsfeestje is, een kerstcadeau of gewoon een verrassing voor een speciaal iemand, de wereld stuiterbal met licht zal zeker voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger zorgen.

Daarnaast is deze stuiterbal van hoge kwaliteit en duurzaam. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief stuiteren. Je kunt erop vertrouwen dat deze bal je talloze uren speelplezier zal bezorgen zonder aan kwaliteit of effectiviteit in te boeten.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de magie van de wereld stuiterbal met licht. Ervaar het plezier van stuiteren in stijl en bewonder het betoverende schouwspel van glitterende glitters. Voeg deze supercoole stuiterbal toe aan je collectie en geniet van eindeloos stuiterplezier!

Afmeting: diameter 6,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 6,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866243761

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst