• Alleen online
Puzzel Kubus
Puzzel Kubus

Puzzel Kubus

47 op voorraad
Goki
5210093
€ 3,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek Urenlang Puzzelplezier met de Houten 3D Puzzelkubus - Een Unieke Breinkraker van Houten Onderdelen!

Stap in de fascinerende wereld van puzzels en uitdagingen met onze Houten 3D Puzzelkubus, een meesterwerk van houten onderdelen die je brein op een plezierige manier aan het werk zet! Deze unieke puzzel bestaat uit verschillende houten onderdelen die op de juiste manier in elkaar gezet moeten worden om de kubus te vormen. Ben jij klaar om je puzzelvaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

Onze Houten 3D Puzzelkubus is een meesterwerk op zich, bestaande uit verschillende houten onderdelen die naadloos samenkomen om de kubus te vormen. Elk stuk is met precisie vervaardigd om ervoor te zorgen dat de puzzel perfect in elkaar past. Dit maakt het puzzelen niet alleen een uitdaging, maar ook een plezierige en bevredigende ervaring.

Deze 3D puzzelkubus prikkelt je puzzelvaardigheden en stimuleert je brein op een leuke en interactieve manier. Het oplossen van de puzzel vereist logisch denken, geduld en ruimtelijk inzicht. Terwijl je de houten onderdelen op de juiste manier in elkaar zet, ontwikkel je belangrijke cognitieve vaardigheden en verfijn je je probleemoplossend vermogen.

De Houten 3D Puzzelkubus biedt urenlang puzzelplezier voor zowel jong als oud. Het is een geweldige manier om te ontspannen en je geest te stimuleren terwijl je gefocust bent op het oplossen van de puzzel. Dit maakt het een perfecte activiteit om te genieten tijdens vrije momenten, familiebijeenkomsten of gewoon als een leuke uitdaging voor jezelf.

Naast het bieden van een breinbrekende puzzelervaring, is onze Houten 3D Puzzelkubus ook een prachtig decoratief stuk. Het natuurlijke houten design voegt een vleugje schoonheid toe aan de puzzel, waardoor het een geweldige aanvulling is op je speel- of woonruimte.

De Houten 3D Puzzelkubus is een uniek cadeau idee voor alle puzzelliefhebbers en houtbewerkingsenthousiasten. Het is een geweldige keuze als verjaardagscadeau, jubileumcadeau of als geschenk voor elke gelegenheid. Geef dit meesterwerk van houten onderdelen aan iemand speciaal en laat hen genieten van de voldoening van het oplossen van deze bijzondere puzzel.

Afmeting: buidel 16 x 10 cm
Afmeting: kubus 4 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
kubus 4 x 4 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594090018
47 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst