• -10%
Speelfiguren Katten 12st.
Speelfiguren Katten 12st.

Speelfiguren Katten 12st.

43 op voorraad
LG-Imports
LG9573B
€ 2,03 € 2,25 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Boerderij Katten
  • Bekijk meer van Boerderij Katten
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de schattige wereld van katten met onze set van 12 speelfiguren! Deze set is perfect voor kattenliefhebbers, verzamelaars en kinderen die graag met dieren spelen. Elk speelfiguur is vormgegeven als een unieke kat, waardoor je een hele kattenfamilie kunt creëren en eindeloos avonturen kunt beleven.

Elk speelfiguur in de set heeft zijn eigen persoonlijkheid en kenmerken. Van nieuwsgierige kittens tot stoere katers en elegante poezen, elke kat is met liefde en aandacht voor detail ontworpen. De realistische kleuren en gedetailleerde afwerking maken deze speelfiguren extra speciaal en laten de katten tot leven komen in je spelwereld.

Met deze set van 12 speelfiguren kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en verschillende scenario's bedenken. Organiseer een kattenfeestje, maak een kattenavontuur in het park of creëer je eigen kattenopvang. De mogelijkheden zijn eindeloos en stimuleren creativiteit, fantasie en rollenspel.

De speelfiguren zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen intensief spelen. Ze zijn ook ideaal om te gebruiken als decoratie in een katten themakamer of als leuke toevoeging aan een kattenverzameling.

Deze set van 12 speelfiguren in de vorm van verschillende katten is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden. Kinderen zullen dol zijn op het ontvangen van deze schattige katten en kunnen ze toevoegen aan hun speelgoedcollectie.

Haal de wereld van katten in huis met onze set van 12 speelfiguren. Bestel vandaag nog en geniet van het plezier en de avonturen die je kunt beleven met deze lieve en charmante kattenfiguren. Laat je verbeelding spreken en ontdek de magie van katten in je eigen spelwereld!

Afmetingen: lengte kat 4 - 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte kat 4 - 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5413247095732
43 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst