Nijntje Pluis, wie kent hem niet? Dit schattige konijntje is in heel veel kinderkamers in Nederland en daarbuiten te vinden. Is het niet het boek van Dick Bruna, dan is het wel één van de superleuke speelgoedproducten van Nijntje.

Nijntje: een geweldig cadeau

De populariteit van Nijntje is niet te beschrijven. Al vele jaren is het konijntje in vrijwel elk huis met kinderen te vinden, zelfs in een groot aantal andere landen. Gelukkig kan er nog steeds naar hartenlust worden gewinkeld als het om Nijntje-producten gaat. Want wat is er leuker dan Nijntje cadeau te doen aan iemand met kids?

Leren lezen met Dick Bruna

Voor de baby zijn er de liefste pluche knuffels te krijgen, maar ook de oudere kinderen kunnen niet zonder Nijntje. Want hoe leuk is het om te leren lezen met de creaties van Dick Bruna? Is er net een kleine geboren, dan is het babyboek een geweldig cadeau dat nog jaren later herinneringen levend houdt en wellicht ooit wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie. En de speciale Nijntje-letters zijn een educatieve en speelse manier om een kinderkamer op te fleuren.