Minions zijn volgens velen de leukste wezens die er zijn. Ze zien er geweldig uit en zijn ook nog eens ontzettend grappig. Vandaar dat Speelgoedfamilie ook mooi speelgoed aanbiedt dat alles te maken heeft met deze gele lachebekkies uit Verschrikkelijke Ikke.

Na de film kijken lekker spelen

Naast de film zelf zijn er namelijk allerlei manieren voor kinderen om zich te omringen met de Minions. Natuurlijk zijn er allerlei soorten speelgoed waarop de gele mannetjes te zien zijn en ze in hun vrije tijd mee kunnen spelen. Maar ook als ze naar school zijn hoeven ze de Minions niet te missen. Ze gaan gewoon met je kind mee in de vorm van een pen, tekenbord, complete bureauset of schooltas.

Van ballenbak tot walkietalkie

Van Verschrikkelijke Ikke zijn ook allemaal mooie spullen te krijgen waar de kleintjes blij van worden. De ballenbak is bijvoorbeeld een heel populair item dat bij heel veel kinderen op het verlanglijstje te vinden is, evenals de step, skippybal en walkietalkie. Allemaal met de Minions erop natuurlijk, want zonder die gele wezentjes is het maar saai…