Vrolijk Pasen! In maart en april zal je deze gelukwens regelmatig tegenkomen. Maak er aankomend paasfeest een extra vrolijke tijd van met leuke decoraties en activiteiten. Ook kleine presentjes voor de kinderen zijn natuurlijk nooit verkeerd. Er zijn allerlei manieren om de feestdagen leuk te vieren. Kijk hieronder hoe je het samen nog gezelliger kan maken. Naast het paaskuiken, paasei en de paashaas zijn er nog veel meer originele paasartikelen te vinden. Wie weet wordt er zelfs een nieuwe paastraditie ontdekt.

Een ei hoort erbij!

Denk je aan Pasen, dan denk je zeer waarschijnlijk ook aan eieren. Een heel gebruikelijke paastraditie in Nederland is eieren zoeken. Vaak organiseren kinderboerderijen, kerken en andere verenigingen de activiteit. De eitjes worden her en der verstopt. Vervolgens gaan de kinderen eropuit om zo veel mogelijk te verzamelen. Tijdens de zoektocht is het natuurlijk wel zo handig om iets te hebben om de vondsten in te stoppen. Bij Speelgoedfamilie.nl zijn speciaal daarvoor vrolijkgekleurde eiermandjes verkrijgbaar. Verras je kind dit jaar met een geheel eigen mandje.

Gezellig samen knutselen

Voor gezinnen met zowel jonge als oudere kinderen is knutselen een perfecte bezigheid voor tijdens Pasen. Schilder ieder een ei en maak er een bijpassende eierdop bij. Het paasontbijt of de paasbrunch is zo nog specialer. Puzzels of kleurboeken met schattige paashazen zijn ook goed voor uren speelplezier. Op Speelgoedfamilie.nl kun je al die artikelen en meer voordelig bestellen. Zo heb je de knutselspullen snel in huis. Veel knutselplezier en een fijn Pasen gewenst!