In ons kikkerlandje is het regelmatig nat en koud. Toch wil je dat je kinderen genoeg buiten zijn voor frisse lucht en beweging. Kinderparaplu’s zijn perfect om in de buitenlucht te zijn zonder nat te worden. Een paraplu die speciaal is ontworpen voor kinderen heeft veel voordelen. Ontdek hieronder hoe jouw kind plezier kan beleven aan een eigen paraplu.

Ook met regen lekker buiten spelen

Voor de meeste kinderen is regen geen reden om binnen te blijven. Lekker springen en rennen in de plassen zorgt juist voor veel pret. Als ouder wil je wel dat je kind droog blijft en niet kouvat. Met een regenpak speelt je zoon of dochter echter niet zo comfortabel. Een kinderparaplu daarentegen is licht en compact. Zo kunnen de kids heerlijk vrij spelen.

Leuke, stevige kinderparaplu voor een zacht prijsje

Waar vind je een goede kinderparaplu voor je zoon of dochter? Op Speelgoedfamilie.nl kun je kiezen uit een heel divers assortiment. Elke paraplu is ook bijzonder goedkoop. Voor meisjes is een roze exemplaar uiteraard zo gevonden. Maar ook dierenparaplu’s zijn volop verkrijgbaar. Van heel kleurrijk tot doorzichtig: voor ieder kind is er een leuke paraplu te vinden.