Spelen met water: voor veel kinderen is er niets leuker. Maar ook als ouder kun je plezier beleven aan samen met de kids waterpret maken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te spelen met of in het water. Niet alleen in de zomer, maar eigenlijk in alle seizoenen valt er wel iets te verzinnen. Ontdek hieronder het leukste waterspeelgoed voor je kind.

Plezier en verkoeling tijdens de zomer

De zomer is uiteraard het seizoen waarin nog het meest met water wordt gespeeld. Zeker op de heetste dagen is het belangrijk om voor genoeg verkoeling te zorgen. Wanneer de kids samen spelen, zullen ze waterpistolen geweldig vinden. Ook een waterspuwer of sproeislang is ideaal voor waterpret op zomerse dagen. Waag jij het om met je kinderen onder de waterregen te springen?

Goed voorbereid op regenachtige dagen

Ook in de herfst en zelfs de winter kun je op regenachtige dagen met de kids naar buiten. Waterpret hebben kinderen namelijk ook door in plassen te springen of door de regen te rennen. Op Speelgoedfamilie.nl vind je regenkleding, vrolijke kinderparaplu’s en meer voor pret in de regen.