Kinderen zijn er dol op: heerlijke zachte knuffels om mee te spelen. Ze kunnen er geen genoeg hebben. Voordat je het weet ligt je hele huis vol ermee. Ze brengen eindeloos veel speelplezier met zich mee voor je kleintje. Of het nu de vertrouwde teddybeer is of Nijntje, knuffels zijn er altijd voor ze, dag en nacht.

Traditionele knuffels

De vertrouwde zachte teddybeer doet het altijd goed bij kinderen. Zeker wanneer deze groot van formaat is, vinden kinderen het heerlijk om hier mee te knuffelen. Of wat dacht je van konijnen, honden, katten of olifanten? Deze zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij je dochtertje of zoontje. Daarnaast zijn kleine knuffeldoekjes ideaal voor de kleintjes, heerlijk zacht om mee te knuffelen.

Interactieve knuffels
Naast de traditionele pluche knuffels, zijn interactieve knuffels ook geliefd. Naast dat je kleintje er urenlang mee kan knuffelen en spelen, wordt zo ook de motoriek al van jongs af aan opgebouwd. Op Speelgoedfamilie.nl kun je terecht voor allerlei soorten knuffels, in diverse uitvoeringen en kleuren.

Related products

Product toegevoegd aan verlanglijst