Thema's

Leuk je woning op met prachtige houten kisten

Houten kisten: in eerste instantie klinkt het niet heel speciaal of sjiek. Wist je echter dat een kist van hout een bijzonder mooie uitstraling kan hebben? Kwalitatieve houtsoorten hebben van nature prachtige motieven. Zelfs als je de kisten weinig bewerkt, zien ze er stijlvol uit. De vormen en kleuren van houten kisten kunnen veel toevoegen aan het interieur. Met een extra beschermlaag van beits zijn de kratten zelfs buiten te gebruiken. Er zijn allerlei vormen en maten mogelijk. Ontdek hieronder meer!
Read more

Speciale sleutelhangers als persoonlijk cadeautje

Hoe vind je een origineel cadeau met een persoonlijke boodschap dat tegelijkertijd niet te duur is?Soms kan het erg moeilijk zijn om een betaalbaar maar speciaal geschenk te vinden. Hoewelsleutelhangers misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt, kan het zeker een geschikt geschenkzijn. Er is namelijk veel meer mogelijk dan de standaard sleutelhanger die je vaak ziet. Pokerchips,knuffeltjes, fluitjes: aan deze voorbeelden kun je al zien hoe veelzijdig de mogelijkheden zijn.
Read more

Regenachtige dag? Knutsel met Totum!

Regenachtige dagen: in Nederland komen ze regelmatig voor. Wat doe je met de kinderen als hetbuiten de hele dag regent? En hoe vind je genoeg om te doen tijdens de herfstvakantie - eenvakantie die vaak getekend wordt door koud, stormachtig weer? Door gezellig samen te knutselenzal de tijd voorbijvliegen. Ook heb je gelijk een mooi aandenken aan de dag. Inspiratie nodig voor hetvolgende knutselproject? Het merk Totum heeft bijzonder leuke knutselsets in het assortiment.
Read more

Verkoeling in de zomer met Aquaplay

Heerlijk kliederen met water tijdens het spelen; welk kind doet dit nou niet graag? Met water krijgtspeelgoed een compleet nieuwe dimensie. Niet alleen voor in het bad zijn leuke speeltjes teverkrijgen. Voor de warme zomermaanden zijn waterspeeltuigen ideaal. Het speelgoedmerkAquaplay heeft spelen met water op een heel originele manier ingevuld: waterbanen. Het verfristniet alleen, je kind leert ook constructies te bouwen. Dit is bijzonder goed voor de motoriek en hetruimtelijk inzicht.
Read more

Goki houten speelgoed brengt je terug in de tijd

Het speelgoedmerk Goki biedt oud speeltuig aan in een nieuw jasje. Een retro loopauto of een autoin oldtimer stijl, klassieke spellen en nog veel meer. Het merk heeft een veelzijdig aanbod van veleleuke artikelen. Felle, vrolijke kleuren maken de speeltijd extra vermakelijk. De nostalgiefactor zorgtdat het speelgoed voor zowel kinderen als volwassenen erg leuk is. Voor ouders zal het doen denkenaan vroeger. Voor kinderen bieden de speeltjes vele uren speelplezier in de toekomst.
Read more

Met Clics bouw je werkelijk alles!

Zowel Lego als Duplo zijn wereldwijd bekend en zeer populair. Bijna iedereen heeft wel speelgoedvan deze merken in huis. Wil je eens iets nieuws voor je kinderen? Clics bouwstenen zullen net zovermakelijk zijn, misschien zelfs wel nóg vermakelijker. Het leuke aan dit speelgoedmerk is deveelzijdigheid. Hoewel het concept erg eenvoudig is - vierkantjes in vier kleuren die je in elkaar klikt -zijn de bouwmogelijkheden oneindig. Juist vanwege de eenvoud biedt Clics uren speel- enontwerpplezier.
Read more

Beleef de wereld in miniatuur met BigJigs Toys

Alledaagse voorwerpen in miniatuurvorm, gemaakt van hout: dat is BigJigs Toys. Vrijwel alles wat jetegenkomt in het dagelijks leven is ook als speelgoedvariant te vinden. Huishoudartikelen alsstrijkplanken, wasrekken en complete keukentjes van hout; treinbanen en boerderijen behorenallemaal tot het aanbod. BigJigs Toys staat voor de wereld in het klein. Kinderen makenspelenderwijs kennis met de grotemensenwereld dankzij het leuke houten speelgoed.
Read more

Met knutselspullen van SES knus de winter door!

Jong of oud, meisje of jongen; de knutselartikelen van SES hebben voor iedereen wat te bieden. Alsecht familiebedrijf past SES Creative goed binnen het assortiment van Speelgoedfamilie.nl. Despeelgoedproducent is al meer dan 40 jaar actief. Dankzij zo veel ervaring weet het bedrijf alles overhet maken van leuk, kwalitatief en educatief speelgoed. Ieder jaar weer worden er nieuwe leukeknutselspullen op de markt gebracht. Sla voor de winter ook de leukste knutselbenodigdheden voorjouw zoon of dochter in.
Read more

Heerlijk kleurrijke constructies bouwen met Quercetti

Welk kind houdt nu niet van bouwwerken maken? De kleinsten vinden het al prachtig om metblokkentorens te spelen. Op het strand wordt er altijd enthousiast een zandkasteel gebouwd. HetItaliaanse speelgoedmerk Quercetti richt zich volledig op bouwconstructies. Je kind kan met allerleivormen en materialen mooie creaties maken. Voor jongens en meisjes van alle leeftijdscategorieënzijn er leuke pakketten voor uren bouwplezier te vinden.
Read more

Mama ik wil een paard

“Mama, ik wil een paard!” Deze zin moet veel ouders bekend voorkomen. En helaas, natuurlijk is het niet zo makkelijk om een kind een paard cadeau te doen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg andere manieren om kleine paardenmeisjes gelukkig te maken.
Read more
  • Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.