Thema's

Laat een gezellige Troll met je kind spelen

Wil je het leven wat opvrolijken met kleurrijke wezentjes met een geweldig kapsel? Dan is Trolls echt iets voor jou en je gezin. Deze animatiefilm is een groot succes bij de kinderen, vandaar dat er allerlei leuk speelgoed met deze Trolls te verkrijgen is.
Read more

Verliefd op schattige Ty Beanie knuffels

Wie is er nou niet weg van een schattige knuffel? Daarom is Ty Beanie Boo altijd een goede aankoop, want werkelijk niemand kan deze schattige beestjes met grote kraalogen weerstaan.
Read more

Koken leer je al in de kinderkeuken

Als papa of mama je grote voorbeeld is, wil je natuurlijk doen wat zij ook doen. Vandaar dat speciaal voor culinaire kinderen de kinderkeuken is ontwikkeld. Op deze manier kunnen ze al lekker vroeg beginnen met leren koken. Wie weet kun je daar over een aantal jaar als ouder van profiteren…
Read more

Reisspellen vermaken je kids onderweg

Kinderen vinden het niet altijd makkelijk om lang stil te zitten. Ga je op reis en moeten ze lang in de auto of in het vliegtuig zitten? Dan hebben ze op een gegeven moment de liedjes van Bert & Ernie ook wel gehoord. Dan zit er nog maar een ding op: een reisspel!
Read more

Blokken bouwen wordt al op jonge leeftijd een feest

Vaak zit het er al vroeg in en gaan kinderen al op zeer jonge leeftijd aan de slag met constructies en bouwen. Het enige wat ze nodig hebben is wat creativiteit, fantasie en mooi speelgoed. Bij Speelgoedfamilie zijn dan ook meer dan genoeg constructiesets te vinden. Dus kijk er eens rond en ontdek welke losse onderdelen jouw kind kan omtoveren tot een mooi bouwwerk.
Read more

Een ouderwetse spelletjesmiddag voor het hele gezin

Op zondagmiddag kun je veel kinderen niet blijer maken dan door deze dag volledig te vullen met spellen. Er zijn er zo ontzettend veel, van moderne bijzondere spelletjes tot oude klassiekers, dat het afwisselend en leuk kan zijn voor het hele gezin.
Read more

Een mooie sleutelhanger draag je altijd bij je

Hoe leuk is het om een sleutelhanger te krijgen of te geven? Het is het soort speelgoed dat je eigenlijk altijd bij je hebt. Het is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat je je sleutels makkelijk (terug) kunt vinden.
Read more

Neem een kijkje bij Prijsspecials voor de leukste kleine presentjes

Leuk speelgoed hoeft helemaal niet veel te kosten. Sterker nog, bij Speelgoedfamilie kun je voor enkele euro’s al goed je slag slaan. Want cadeautjes van de Prijsspecials zijn al te krijgen vanaf €0,15! Wil je op een kinderfeestje kleine presentjes uitdelen, of vind je het leuk om een kleinigheidje bij een traktatie te doen? Ga naar de Prijsspecials en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Read more

Woezel en Pip maken nog steeds veel kinderen blij

Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat Guusje Woesthoff-Nederhorst een prachtige erfenis naliet in de vorm van Woezel en Pip. Na al die jaren maken deze schattige hondjes nog steeds heel veel kinderen blij.
Read more

Kleine piraten kunnen zich uitleven

Het piratenthema blijft een magische uitwerking hebben op kinderen. Een piratenfeestje doet het dan ook goed bij stoere jongens en meiden. De attributen die hierbij horen zijn ook zo gaaf, dat elke kleine piraat zich helemaal kan uitleven.
Read more
  • Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.