• Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Thema's

Cars 3 in de bioscoop!

Op 12 juli 2017 gaat 'ie in Nederland in première: De film Cars 3! Een supersnel en spannend avontuur.
Read more

De Minions zijn terug!

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur. Sinds 24 juni draait namelijk de nieuwste minions film in de bioscoop: Despicable Me 3 (Of: Verschrikkelijke Ikke 3)!
Read more

Knutselen: Maak je eigen sieraden!

Een ketting, een armbandje, een paar oorbellen of een ring.. Met één van de vele sieraden-knutselsets, maken kinderen zelf de mooiste sieraden.
Read more

Muziekinstrumenten voor kinderen

Muziek maken en muziek luisteren geeft kinderen ontspanning en plezier. Oftewel, ga maar los!
Read more

Onderzoeken & ontdekken - Speelgoed

Kinderen gaan al spelende op onderzoek uit. En wat is er nu leuker dan die nieuwsgierigheid naar de wereld van al die kleine onderzoekers te stimuleren?!
Read more

Maak van je kinderfeestje een topdag!

Kinderen zijn dol op hun verjaardag vieren. En geef ze eens ongelijk. Heb jij ook een verjaardag van één van je kids voor de deur staan? Maak van het kinderfeestje een topdag!
Read more

Ontwikkeling van de motoriek - Speelgoed

De ontwikkeling van de motoriek bij kinderen, kun je op een hele eenvoudige manier stimuleren. Er is namelijk bijzonder veel leuk speelgoed te bedenken, waarmee kinderen al spelende motorisch kunnen leren. Oftewel; motorische vaardigheden oefenen en dan ook nog eens met plezier! We geven een aantal tips.
Read more

Fanartikelen van o.a. AJAX, Feyenoord en PSV

Sinds kort hebben we bij de SpeelgoedFamilie ook fanartikelen! Van vaantjes en vlaggen tot stropdas of pet van jouw favoriete voetbalclub.. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een categorie vol perfecte cadeautjes voor al die échte fans van AJAX, Feyenoord, PSV, ADO Den Haag, ..
Read more

Kinderfeest - thema artikelen

Het kinderfeestje! Kinderen zijn dol op verjaardagen vieren. En als ouder probeer je daar ieder jaar weer een succes van te maken. Veel kinderen kiezen voor een kinderfeest in een thema. Denk aan een feest voor stoere piraten, voor beeldschone prinsessen. Of een feestje in het thema van Disneys Frozen, Dinosaurussen, Spiderman of Star Wars. Je kunt het zo gek niet bedenken!
Read more

Trolls speelgoedartikelen - het perfecte cadeautje!

Op 12 oktober is het zover, dan komt de nieuwe animatiefilm van Dreamworks ‘Trolls’ in de bioscoop. Trolls is een hilarische, muzikale animatiefilm van de makers van Shrek. En geloof maar dat jouw kinderen de film zullen willen zien.. Wat een feestje!
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.