Thema's

Vier een nog vrolijker Pasen!

Vier een nog vrolijker Pasen!

Vrolijk Pasen! In maart en april zal je deze gelukwens regelmatig tegenkomen. Maak er aankomend paasfeest een extra vrolijke tijd van met leuke decoraties en activiteiten. Ook kleine presentjes voor de kinderen zijn natuurlijk nooit verkeerd. Er zijn allerlei manieren om de feestdagen leuk te vieren. Kijk hieronder hoe je het samen nog gezelliger kan maken. Naast het paaskuiken, paasei en de paashaas zijn er nog veel meer originele paasartikelen te vinden. Wie weet wordt er zelfs een nieuwe paastraditie ontdekt.
Read more
Haal de kunstenaar in jezelf naar boven met Bruynzeel

Haal de kunstenaar in jezelf naar boven met Bruynzeel

Tekenen, schilderen en kleuren: beginnen jouw vingers direct te jeuken als je denkt aan dezeactiviteiten? Wie graag tekent of schildert heeft daarvoor goede materialen nodig. Het is belangrijkdat de teken- of verfspullen van goede kwaliteit zijn. In dat geval is Bruynzeel een uitstekende keuze.Het merk voorziet mensen al vele jaren van kwalitatieve potloden, kwasten en meer. Of je nuhobbyist of professioneel artiest bent, met de artikelen van Bruynzeel kun je volledig uitgerust aande slag gaan.
Read more
Hoe bont maak jij Carnaval?

Hoe bont maak jij Carnaval?

Eind februari tot begin maart valt in 2019 Carnaval – de perfecte feestperiode voor iedereen die écht van feesten houdt. Hoewel een typisch Nederlandse uitspraak luidt ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, is dat met de carnavalsdagen net even anders. Met deze feestdagen geldt eerder ‘hoe gekker, hoe beter’. Iedereen heeft zo zijn eigen tradities met Carnaval. Verkleden hoort er vrijwel altijd bij. Welke bonte outfit kies jij dit jaar?
Read more
Leuk je woning op met prachtige houten kisten

Leuk je woning op met prachtige houten kisten

Houten kisten: in eerste instantie klinkt het niet heel speciaal of sjiek. Wist je echter dat een kist van hout een bijzonder mooie uitstraling kan hebben? Kwalitatieve houtsoorten hebben van nature prachtige motieven. Zelfs als je de kisten weinig bewerkt, zien ze er stijlvol uit. De vormen en kleuren van houten kisten kunnen veel toevoegen aan het interieur. Met een extra beschermlaag van beits zijn de kratten zelfs buiten te gebruiken. Er zijn allerlei vormen en maten mogelijk. Ontdek hieronder meer!
Read more
Speciale sleutelhangers als persoonlijk cadeautje

Speciale sleutelhangers als persoonlijk cadeautje

Hoe vind je een origineel cadeau met een persoonlijke boodschap dat tegelijkertijd niet te duur is?Soms kan het erg moeilijk zijn om een betaalbaar maar speciaal geschenk te vinden. Hoewelsleutelhangers misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt, kan het zeker een geschikt geschenkzijn. Er is namelijk veel meer mogelijk dan de standaard sleutelhanger die je vaak ziet. Pokerchips,knuffeltjes, fluitjes: aan deze voorbeelden kun je al zien hoe veelzijdig de mogelijkheden zijn.
Read more
Regenachtige dag? Knutsel met Totum!

Regenachtige dag? Knutsel met Totum!

Regenachtige dagen: in Nederland komen ze regelmatig voor. Wat doe je met de kinderen als hetbuiten de hele dag regent? En hoe vind je genoeg om te doen tijdens de herfstvakantie - eenvakantie die vaak getekend wordt door koud, stormachtig weer? Door gezellig samen te knutselenzal de tijd voorbijvliegen. Ook heb je gelijk een mooi aandenken aan de dag. Inspiratie nodig voor hetvolgende knutselproject? Het merk Totum heeft bijzonder leuke knutselsets in het assortiment.
Read more
Verkoeling in de zomer met Aquaplay

Verkoeling in de zomer met Aquaplay

Heerlijk kliederen met water tijdens het spelen; welk kind doet dit nou niet graag? Met water krijgtspeelgoed een compleet nieuwe dimensie. Niet alleen voor in het bad zijn leuke speeltjes teverkrijgen. Voor de warme zomermaanden zijn waterspeeltuigen ideaal. Het speelgoedmerkAquaplay heeft spelen met water op een heel originele manier ingevuld: waterbanen. Het verfristniet alleen, je kind leert ook constructies te bouwen. Dit is bijzonder goed voor de motoriek en hetruimtelijk inzicht.
Read more
Goki houten speelgoed brengt je terug in de tijd

Goki houten speelgoed brengt je terug in de tijd

Het speelgoedmerk Goki biedt oud speeltuig aan in een nieuw jasje. Een retro loopauto of een autoin oldtimer stijl, klassieke spellen en nog veel meer. Het merk heeft een veelzijdig aanbod van veleleuke artikelen. Felle, vrolijke kleuren maken de speeltijd extra vermakelijk. De nostalgiefactor zorgtdat het speelgoed voor zowel kinderen als volwassenen erg leuk is. Voor ouders zal het doen denkenaan vroeger. Voor kinderen bieden de speeltjes vele uren speelplezier in de toekomst.
Read more
Met Clics bouw je werkelijk alles!

Met Clics bouw je werkelijk alles!

Zowel Lego als Duplo zijn wereldwijd bekend en zeer populair. Bijna iedereen heeft wel speelgoedvan deze merken in huis. Wil je eens iets nieuws voor je kinderen? Clics bouwstenen zullen net zovermakelijk zijn, misschien zelfs wel nóg vermakelijker. Het leuke aan dit speelgoedmerk is deveelzijdigheid. Hoewel het concept erg eenvoudig is - vierkantjes in vier kleuren die je in elkaar klikt -zijn de bouwmogelijkheden oneindig. Juist vanwege de eenvoud biedt Clics uren speel- enontwerpplezier.
Read more
Beleef de wereld in miniatuur met BigJigs Toys

Beleef de wereld in miniatuur met BigJigs Toys

Alledaagse voorwerpen in miniatuurvorm, gemaakt van hout: dat is BigJigs Toys. Vrijwel alles wat jetegenkomt in het dagelijks leven is ook als speelgoedvariant te vinden. Huishoudartikelen alsstrijkplanken, wasrekken en complete keukentjes van hout; treinbanen en boerderijen behorenallemaal tot het aanbod. BigJigs Toys staat voor de wereld in het klein. Kinderen makenspelenderwijs kennis met de grotemensenwereld dankzij het leuke houten speelgoed.
Read more
  • Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.