Voor veel kindjes toch wel één van de leukste dingen aan de zomer: lekker spetteren en zwemmen in het water. We hebben daarom weer heel veel leuke speelgoedartikelen voor jullie klaar staan waarmee de zwempret niet op kan!

Zwembadjes
Zetten jullie deze zomer ook een zwembadje in de tuin? Onze opblaasbare zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Voor kleine kindjes de perfecte plek om onder toezicht in het water te spelen. En ook voor de iets grotere kindere is er - zeker met het nodige waterspeelgoed - in het zwembadje volop lol te beleven.

Zwembandjes en zwemringen
Lekker dobberen in een zwemring, de meeste kleintjes vinden het heerlijk. Kies voor de allerkleinsten voor een zwemring met een zitje en blijf er altijd zelf bij. Iets grotere kinderen kunnen zelfstandig dobberen in een kleine zwemring en zelfs veilig oefenen met zwemmen met opblaasbare zwembandjes. Let wel op dat je altijd toezicht blijft houden natuurlijk.

Opblaasbaar speelgoed
En dan juist ook voor de wat grotere kids: opblaasbaar speelgoed doet het altijd goed in het zwembad. Leuk voor in het openbare zwembad of thuis in het zwembadje. Maar ook perfect voor een dagje strand of op de camping. Een luchtbed om lekker op te dobberen, een zwemband voor de waterglijbaan, een opblaasbare strandbal voor de sportieve waterpret. En ook de rubberboot en opblaaskrokodil blijven ieder jaar weer populair.

Duikspeelgoed
Heb jij kids die al goed kunnen zwemmen? Kies dan ook eens voor duikspeelgoed. Snorkelen, flipperen, speelgoed van de bodem van het zwembad opduiken, kinderen vinden het geweldig. Met speelgoedartikelen als een duikbril, een snorkel of zwemvliezen zit je bij de wat grotere kinderen die goed kunnen zwemmen eigenlijk altijd goed.

Bekijk onze zwembaden, ons opblaasbare speelgoed en ons duikspeelgoed.

Alvast veel zwemplezier!