Pasen staat voor de deur! Eerste en Tweede Paasdag vallen dit jaar op 16 en 17 april 2017. Voor veel mensen een lekker lang voorjaarsweekend met familie of vrienden.

Weet jij al hoe je het paasweekend door gaat brengen? Misschien ga je lekker uitgebreid ontbijten met familie, wil je er op uit voor een stevige wandeling of sporttoernooi of misschien ga je zelfs een paar dagen met vakantie. Met deze Paastips voor kids zorg je er in ieder geval voor dat het ook voor de kinderen een heerlijk lente-weekend wordt.

Er gaat natuurlijk niets boven het vertrouwde paaseieren zoeken. Maar naast eieren zoeken, zijn er nog veel meer leuke paas-activiteiten voor kinderen te bedenken. En ze ook nog eens heel eenvoudig te organiseren. Wat dacht je van bijvoorbeeld eieren verven, paaseieren knutselen, of een middagje prikken, knippen en plakken met bijvoorbeeld een Paas prikblok of sticker- en speelboek? Of ga nu al gezellig samen aan de slag met het schilderen van jullie eigen Paas decoratie of eierdopjes voor aan het paasontbijt.

Bekijk hier onze Pasen Speelgoedartikelen. Alvast veel speel en knutselplezier en een vrolijk Pasen!