Het voorjaar komt eraan! En dat betekent bijna buiten spelen. Kijken jouw kids er ook al naar uit?

Vooral peuters en kleuters beleven eindeloos veel plezier aan spelen in het zand. Lekker in de zandbak in de tuin, het speeltuintje of in de zandbak op school. En bij zomers weer misschien zelfs wel op het strand. In het zand kunnen kleintjes lekker kliederen en bouwen. En met het juiste speelgoed kan de voorjaarspret niet meer op.

Zandbak

Allereerst natuurlijk de zandbak zelf. Indien je beschikt over een eigen tuin, is een zandbak al snel een goede speelgoedkeuze. Zandbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor de vertrouwde houten vierkante zandbak of voor een kunststof zandbak in een speelse vorm zoals een schelp. Kies eventueel voor een zandbak voorzien van deksel of afdekhoes, zodat je het zand eenvoudig ‘schoon’ kunt houden.

Emmertjes, schepjes, zandvormpjes, harkjes


Echt leuk wordt spelen in de zandbak pas met het bijpassende speelgoed. Zoals een emmertje, een schepje en vormpjes voor zand om de mooiste kastelen mee te bouwen. En ook een harkje en een gietertje zijn perfect speelgoed voor in de zandbak of op het strand. Graaf een gracht om het zandkasteel, waar echt water in kan lopen. Scheppen, vullen, bouwen en weer omgooien; met speelgoed voor in het zand beleven kinderen dag in dag uit opnieuw plezier.

Bekijk onze speelgoedartikelen voor de zandbak en ons water- en strandspeelgoed. En laat het mooie weer maar komen!