Voor velen zit de zomervakantie er alweer bijna op. Maandag 19 augustus is het zover, dan gaat de eerste groep kinderen in Nederland ‘Back to school’!

Die eerste dagen van het nieuwe schooljaar zijn vaak hartstikke leuk. Kinderen zien vriendjes en vriendinnetjes weer terug en wisselen de mooiste verhalen uit. De één is gaan zwemmen, de ander heeft avonturen beleefd bij opa en oma. Er is vast iemand gaan kamperen en misschien is er zelfs iemand met het vliegtuig op vakantie geweest.. Maar het is ook altijd best een beetje spannend, die eerste schoolweek na een lange zomervakantie. Een nieuwe juffrouw of meester voor de klas, nieuwe schoolvakken, misschien gaat jouw kleintje voor het eerst leren lezen en schrijven..

In de categorie ‘Back to School’ van de SpeelgoedFamilie vind je niets dan leuke artikelen waarmee kinderen vrolijk en voorbereid het nieuwe schooljaar in gaan. Zoals etuis, kleurrijke broodtrommels en drinkbekers, schrijfboekjes, rugzakken, schrijf- en tekenwaren, ... Want een goed begin is het halve werk.

De SpeelgoedFamilie wenst alle kinderen heel veel plezier en succes in het nieuwe schooljaar!