• Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Seizoen

Pasen - Paastips voor de kids

Pasen staat voor de deur! Eerste en Tweede Paasdag vallen dit jaar op 16 en 17 april 2017. Voor veel mensen een lekker lang voorjaarsweekend met familie of vrienden.
Read more

Buiten spelen: Speelgoed van Hudora

Ben je al bekend met het speelgoed van het merk Hudora? Hudora is gespecialiseerd in buitenspeelgoed dat kinderen uitdaagt om lekker actief buiten te spelen. Voor kleine kinderen kun je bijvoorbeeld gaan voor een schommel, een rekstok of een klimtouw voor in de tuin. Voor de grotere kinderen zijn er stoere artikelen als een longboard, skateboard of rolschaatsen. Of wat dacht je van een volleybalnet voor een potje volleybal of badminton in de tuin of in het park.
Read more

Buiten spelen: Speelgoed voor in de zandbak

Het voorjaar komt eraan! En dat betekent bijna buiten spelen. Kijken jouw kids er ook al naar uit? Vooral peuters en kleuters beleven eindeloos veel plezier aan spelen in het zand. Lekker in de zandbak in de tuin, het speeltuintje of in de zandbak op school. En bij zomers weer misschien zelfs wel op het strand. In het zand kunnen kleintjes lekker kliederen en bouwen. En met het juiste speelgoed kan de voorjaarspret niet meer op.
Read more

Tips - Speelgoed voor buiten spelen

Nu de dagen langzaam langer worden en de zon alweer wat warmer wordt, kunnen wij haast niet meer wachten. Laat de lente maar komen! En ook kinderen kijken uit naar het voorjaar. Want voor bijna alle kinderen geldt: Zodra het weer het toelaat, spelen ze dolgraag buiten. Kinderen tot ongeveer 6 jaar doen dit voornamelijk in de begrensde en vertrouwde omgeving van het huis, de tuin of de galerij. Daarna gaat de speelwereld van kinderen zich ook steeds meer verder van huis afspelen, zoals op straat, op het veldje of in de speeltuin verderop.
Read more

Carnaval 2017 - Verkleedkleren & accessoires

Op zondag 26 februari 2017 is het weer zover: Carnaval! Weet jij al hoe je verkleed gaat? Bekijk vooral eens onze vele carnavalspakken, verkleedkleren en feestaccessoires om ideeën op te doen, er zit vast iets voor je bij!
Read more

Korting Speelgoed Base Toys

Wij geven 10% korting op al onze speelgoedartikelen van Base Toys. Fijn! Het speelgoed van Base Toys gaat van houten knikkerbaan, tot handpop voor in de poppenkast.
Read more

Halloween staat voor de deur!

Op 31 oktober is het Halloween. En ook in Nederland zijn er steeds meer kinderen en volwassenen die Halloween vieren. De één snijdt een gezichtje uit een pompoen en maakt zo zijn of haar eigen Halloween versiering. 
Read more

Herfstpret Sale! Tot 16 oktober!

Met het vallen van de bladeren en de eerste koude nachten kunnen we er niet meer omheen.. Het is herfst. En dat betekent: herfstpret geblazen! Want wat gaat er nu boven lekker buiten spelen in het najaarszonnetje?
Read more

Back to School 2016

Voor velen zit de zomervakantie er alweer bijna op. Maandag 21 augustus is het zover, dan gaat de eerste groep kinderen in Nederland ‘Back to school’! Die eerste dagen van het nieuwe schooljaar zijn vaak hartstikke leuk. Kinderen zien vriendjes en vriendinnetjes weer terug en wisselen de mooiste verhalen uit.
Read more

Speelgoed voor schoolgaande kinderen - Sport & Spel

Voor schoolgaande kinderen wordt spelen in groepjes - met leeftijdsgenootjes - steeds belangrijker. De spelletjes die ze spelen zijn er vaak op gericht om de behendigheid te trainen. Zoals touwtjespringen, knikkeren, tikkertje en verstoppertje. Veel schoolkinderen vinden daarnaast zwemmen - met bijvoorbeeld een snorkelset met duikbril en zwemvliezen - heel erg leuk.
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.

}