• Gratis retour
  • 90 dagen retourrecht
  • Gratis verzending boven €40
  • Track & Trace, volg je pakket
  • Verzenden naar NL en BE

Webshop-Keurmerk_2008.jpg

Seizoen

Schoolcadeautjes

Op zoek naar leuke cadeautjes voor het einde van het jaar? De komende maand bieden wij leuke kortingen op onze schoolspecials! 
Read more

Samen met je kids de koffers inpakken

Tijd om de koffers in te pakken! Wat moet er allemaal mee, gaat het allemaal passen, zijn we niets vergeten..? Veel ouders vinden het inpakken van de koffers voor vakantie - terecht - best een stressvol karwei.
Read more

Reisspellen & speelgoed voor onderweg

Hebben jullie al vakantieplannen voor de zomer? Misschien gaan jullie met het gezin op vakantie, een dagje erop uit met de trein, een weekendje naar zee? Jouw kids zullen zich net zoals jij enorm verheugen op de bestemming. Maar de reis er naar toe kan soms niet snel genoeg gaan..
Read more

10e Nationale Buitenspeeldag

Jantje Beton daagt iedereen uit om op woensdag 14 juni 2017 samen buiten te gaan spelen, tijdens de 10e Nationale Buitenspeeldag!
Read more

Bouwplezier met Constructiespeelgoed

Is jouw kleintje helemaal gek van bouwen? Kijk dan vooral ook eens naar constructiespeelgoed. Leuk en leerzaam voor zowel jong als ouder.
Read more

Stoepkrijt. Creatief buiten spelen.

Creatief én lekker buiten spelen? Dan is stoepkrijt eigenlijk altijd een goede keuze!
Read more

Sparen voor Kinderen

Een kind leren sparen is een belangrijk onderdeel van het leren omgaan met geld. Dit kan door het kind een spaarpot te geven. Daarnaast kun je een speciale kinderspaarrekening openen.
Read more

Zwembaden en zwemmen - Speelgoed

Voor veel kindjes toch wel één van de leukste dingen aan de zomer: lekker spetteren en zwemmen in het water. We hebben daarom weer heel veel leuke speelgoedartikelen voor jullie klaar staan waarmee de zwempret niet op kan!
Read more

Waterpret - Speelgoed Water & Strand

We kijken stiekem al vooruit naar de zomer. Want wat gaat er nu boven spelen en kliederen met water. Lekker buiten, op school, op de camping, op het strand of in de tuin. Met deze speelgoedtips voor water & strand, kan straks de zomerpret niet op!
Read more

Hoe houd je de zandbak schoon?

Hebben jullie thuis een zandbak in de tuin? Of misschien ben je van plan er eentje aan te schaffen? Lekker bouwen, kliederen en ravotten, kinderen vinden spelen in de zandbak geweldig.
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.