• Alleen online
Bekers Paarden, 8st.
Bekers Paarden, 8st.

Bekers Paarden, 8st.

Niet op voorraad
HW436455
€ 1,99

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de paardenmagneet werken op jouw feest met onze Set van 8 Feestbekers, elk versierd met een prachtige afbeelding van een paard! Deze feestbekers zijn niet alleen functioneel, maar ook een essentieel onderdeel van de sfeer op jouw paarden kinderfeest. Met kleurrijke afbeeldingen van majestueuze paarden voegen deze bekers een vleugje paardenplezier toe aan jouw feestelijke gelegenheid.

Elke feestbeker toont trots een uniek paardenontwerp, waardoor ze perfect zijn voor kleine paardenliefhebbers. Of het nu een verjaardagsfeestje, een paardenthema-evenement of gewoon een gezellig samenzijn is, deze bekers creëren een feestelijke sfeer met een paardenaccent.

Met een set van 8 feestbekers ben je goed uitgerust om alle jonge ruiters en amazones op jouw feest te voorzien van verfrissende drankjes. De bekers zijn gemaakt van stevig karton en hebben een inhoud van ongeveer 250 ml, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende dranken.

Bestel vandaag nog onze Set van 8 Paarden Feestbekers en breng de paardenfeestvreugde naar een galop! Voeg een vleugje paardenthema toe aan jouw feestelijke gelegenheid en laat de paarden op de bekers de harten van alle feestvierders veroveren. Maak van jouw feest een betoverende rit die de kleine paardenliefhebbers zich nog lang zullen herinneren!

Afmeting: diameter 7,5 x 9 cm, inhoud 25cl

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 7,5 x 9 cm, inhoud 25cl
Materiaal
Karton
Kleur
Roze
Thema
Paarden
EAN code:
8711319364555

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst