• Alleen online
Klik Klik Ballen
Klik Klik Ballen

Klik Klik Ballen

Niet op voorraad
1420306
€ 2,99


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Clic Clac ballen, een tijdloos en klassiek behendigheidsspel, bieden een eenvoudige maar boeiende vorm van entertainment. Het concept is simpel maar uitdagend: je plaatst een vinger in de ring van het speelgoed en begint met het op en neer bewegen van je hand om de kleine balletjes ritmisch tegen elkaar te laten tikken. Het doel is om dit zo vaardig en snel mogelijk te doen, wat vereist dat je je hand-oogcoördinatie en timing perfectioneert.

Dit spel heeft een verslavende kwaliteit omdat het steeds uitdagender wordt naarmate je het meer speelt. Het vergt concentratie en precisie, en het is een geweldige manier om je behendigheid en fijne motorische vaardigheden te verbeteren. Het is niet alleen leuk om te spelen, maar ook een uitstekende oefening voor je handspieren en reflexen.

Een ander voordeel van Clic Clac ballen is dat ze draagbaar en gemakkelijk mee te nemen zijn. Je kunt ze overal spelen, of het nu thuis, op school, op het werk of zelfs onderweg is. Ze zijn ook geschikt voor alle leeftijden, wat betekent dat zowel kinderen als volwassenen plezier kunnen beleven aan dit behendigheidsspel.

Kortom, Clic Clac ballen zijn een klassieke bron van vermaak en een geweldige manier om je behendigheid en coördinatie te verbeteren. Dus, waar wacht je nog op? Pak een set Clic Clac ballen en begin met oefenen voor uren speelplezier!

Afmeting: 9 x 16,5 x 4 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
9 x 16,5 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8000796070364

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst