• Alleen online
Goki Nylon Goochel-Sjaalstjes (6 stuks)
Goki Nylon Goochel-Sjaalstjes (6 stuks)
Goki Nylon Goochel-Sjaalstjes (6 stuks)
Goki Nylon Goochel-Sjaalstjes (6 stuks)

Goki Nylon Goochel-Sjaalstjes (6 stuks)

240 op voorraad
Goki
5230039
€ 11,99

  • Bekijk meer van Circus
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je leren jongleren? Deze sjaaltjes zijn perfect voor beginners! Met hun unieke eigenschappen blijven ze langer zweven en vallen ze minder snel op de grond. Ze zijn speciaal ontworpen om het jongleren gemakkelijker en leuker te maken, zelfs als je net begint!

Deze jongleersjaaltjes zijn ideaal voor mensen die hun jongleervaardigheden willen ontwikkelen. In tegenstelling tot jongleerballen zijn de sjaaltjes licht van gewicht en hebben ze een langere zweeftijd. Dit betekent dat je meer tijd hebt om je bewegingen te coördineren en te oefenen, waardoor het leerproces veel soepeler verloopt.

Het materiaal van de sjaaltjes is zorgvuldig gekozen om de beste zweef- en grijpeigenschappen te bieden. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht stof die gemakkelijk door de lucht beweegt. Dit maakt het eenvoudiger om de sjaaltjes te vangen en ze weer in de lucht te gooien, zelfs als je nog aan het oefenen bent.

Of je nu jongleert voor de lol, als onderdeel van een circusact of om je concentratie en coördinatie te verbeteren, deze sjaaltjes zijn een geweldige keuze. Ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen worden gebruikt door jongleurs van alle niveaus.

Naast het feit dat ze ideaal zijn voor beginners, zijn deze jongleersjaaltjes ook geweldig voor ervaren jongleurs die graag nieuwe trucs willen leren. Met hun langere zweeftijd en betere controle kun je meer geavanceerde bewegingen en patronen uitproberen en je jongleervaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Dus waar wacht je nog op? Begin je jongleeravontuur vandaag nog met deze geweldige jongleersjaaltjes. Bestel nu en ontdek de vreugde en voldoening van jongleren. Verbeter je vaardigheden, verbaas je vrienden en geniet van eindeloos plezier met deze ideale sjaaltjes voor beginnende jongleurs!

Afmeting: 70 x 70 cm
Aantal: 6 stuks

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
sjaal ca. 70 x 70 cm
Materiaal
Nylon
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594153829
240 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst