Eenhoorn Ballonnen, 8st.
Eenhoorn Ballonnen, 8st.

Eenhoorn Ballonnen, 8st.

24 op voorraad
Folat
FL65045
€ 2,99

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je jouw feestdecoratie naar een magisch niveau tillen? Maak dan gebruik van deze prachtige eenhoorn ballonnen om je feestversiering compleet te maken! Deze set bevat 8 ballonnen in betoverende kleuren, namelijk lichtblauw en roze, met een schattige witte eenhoorn opdruk.

Geen feest is compleet zonder ballonnen, en deze eenhoorn ballonnen voegen een extra vleugje magie toe aan jouw feestelijke ambiance. Of je nu een verjaardagsfeest, babyshower of een themafeest viert, deze ballonnen zijn een absolute must-have.

De ballonnen zijn gedetailleerd bedrukt met prachtige eenhoornafbeeldingen die de verbeelding van zowel kinderen als volwassenen prikkelen. De kleurencombinatie van lichtblauw en roze zorgt voor een harmonieuze en feestelijke uitstraling. Met 8 ballonnen in de set heb je voldoende om de feestlocatie te versieren en een betoverende sfeer te creëren.

Deze eenhoorn ballonnen zijn niet alleen geweldig als decoratie, maar ze kunnen ook dienen als een leuke activiteit tijdens het feest. Laat de kinderen hun favoriete eenhoornballon kiezen en geniet van het plezier van het opblazen en ophangen ervan. Het zorgt voor leuke foto-ops en creëert mooie herinneringen.

Maak je feest onvergetelijk met deze superleuke eenhoorn ballonnen. Ze zijn gemakkelijk op te blazen en te gebruiken, en ze voegen een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Bestel vandaag nog jouw set van 8 eenhoorn ballonnen en maak je feestdecoratie helemaal af!

Afmeting: ballon Ø 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
ballon Ø 30 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714572650458
24 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst