• Alleen online
Ballonnen 7 jaar, 8st.
Ballonnen 7 jaar, 8st.

Ballonnen 7 jaar, 8st.

3 op voorraad
Folat
FL08207
€ 3,20

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je verjaardag extra feestelijk met deze set van acht ballonnen in verschillende kleuren, elk met het cijfer 7 erop gedrukt. Deze ballonnen zijn de perfecte manier om te laten zien hoe oud je bent geworden en om je verjaardag in stijl te vieren.

Of je nu je verjaardag thuis viert of op een feestlocatie, deze ballonnen zijn de ideale decoratie. Hang ze op in je huis, versier de feestruimte of laat ze zweven boven de feesttafel om iedereen te laten weten dat het tijd is om te vieren! De kleurrijke ballonnen zorgen voor een levendige en feestelijke sfeer.

De ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te blazen en op te hangen, zodat je snel aan de slag kunt met het versieren van je verjaardagsfeestje. Met deze set ballonnen hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde decoraties. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en creëren direct een feestelijke ambiance.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je verjaardag met deze ballonnenset. Het cijfer 7 op elke ballon laat zien hoe oud je bent geworden en maakt het feest extra speciaal. Hang ze op in je huis of feestlocatie en laat ze fungeren als blikvangers die de aandacht trekken.

Maak van je verjaardag een kleurrijk en vrolijk festijn met deze ballonnen. Ze zijn geschikt voor zowel kleine intieme feestjes als grotere vieringen. Bestel nu deze set van acht ballonnen met het cijfer 7 erop gedrukt en maak je verjaardag nog specialer en levendiger! Vergeet niet om foto's te maken van deze feestelijke decoratie om de mooie herinneringen aan je verjaardag vast te leggen. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een fantastisch verjaardagsfeest!

Afmeting: diameter 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 30cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572082075
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst