• Alleen online
Ballonnen 1 jaar, 8st.
Ballonnen 1 jaar, 8st.

Ballonnen 1 jaar, 8st.

12 op voorraad
Folat
FL08201
€ 3,20

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Vier je verjaardag in stijl met deze feestelijke set van acht ballonnen in verschillende kleuren, elk met het cijfer 1 erop gedrukt. Met deze ballonnen laat je niet alleen zien dat je een jaartje ouder bent geworden, maar breng je ook een vrolijke en kleurrijke sfeer op je feest.

Of je nu je verjaardag viert in je huis of op een feestlocatie, deze ballonnen zijn de perfecte feestversiering. Hang ze op aan het plafond, de muur of laat ze zweven boven de feesttafel en iedereen zal meteen weten dat het tijd is om te vieren!

De ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex, wat betekent dat ze duurzaam en langdurig opgeblazen blijven. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te blazen en op te hangen, waardoor je snel klaar bent voor je verjaardagsfeestje.

Met deze set van acht ballonnen geef je een persoonlijke touch aan je feest. De kleurrijke ballonnen voegen een speelse en feestelijke uitstraling toe, terwijl het cijfer 1 op elke ballon de nadruk legt op jouw speciale leeftijd.

Maak van je verjaardag een onvergetelijke gelegenheid met deze feestelijke ballonnenset. Of je nu een intiem feestje viert met familie en vrienden of een groter evenement organiseert, deze ballonnen zorgen voor een feestelijke en vrolijke sfeer.

Bestel nu deze set van acht ballonnen met het cijfer 1 erop gedrukt en maak je verjaardag nog specialer en kleurrijker! Vergeet niet om foto's te maken van deze feestelijke decoratie om de mooie herinneringen aan je verjaardag vast te leggen. Bestel vandaag nog en begin met het plannen van je feest!

Afmeting: diameter 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 30cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572082013
12 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst