• Alleen online
  • -10%
Metallic Voetbal
Metallic Voetbal

Metallic Voetbal

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4852
€ 8,33 € 9,25 -10%


  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een stoere voetbal die opvalt op het veld? Dan is deze voetbal met metallic kleuren precies wat je nodig hebt! Met zijn opvallende uitstraling en maat 5 is deze bal perfect voor voetballiefhebbers van alle leeftijden.

Deze voetbal is ontworpen met metallic kleuren die glinsteren en schitteren in het zonlicht. Of je nu op een professioneel voetbalveld speelt of gewoon een potje voetbal in de achtertuin hebt, deze bal zal zeker de aandacht trekken. Met zijn unieke uiterlijk ben je niet alleen klaar voor een spannende wedstrijd, maar zie je er ook nog eens stijlvol uit!

Het is belangrijk op te merken dat deze voetbal niet opgeblazen wordt geleverd. Hierdoor kun je zelf de gewenste luchtdruk bepalen, afhankelijk van je speelstijl en persoonlijke voorkeur. Zorg ervoor dat je de bal opblaast tot de juiste maat 5 voordat je begint met spelen. Een opgeblazen bal zorgt voor een optimale balcontrole en spelervaring.

Deze stoere voetbal met metallic kleuren is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert. Of je nu traint, een wedstrijd speelt of gewoon plezier hebt met vrienden, deze bal kan elke uitdaging aan. Hij is bestand tegen intensief gebruik en behoudt zijn vorm en kwaliteit, zelfs na vele uren speelplezier.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat glans toe aan je voetbalervaring met deze stoere voetbal met metallic kleuren! Bestel nu en laat je skills zien terwijl je indruk maakt met deze opvallende bal op het veld. Wees de ster van het spel met deze maat 5 voetbal en geniet van urenlang plezier en sportieve prestaties!

Afmeting: diameter 22cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter 22cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247048523

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst