VTech 5in1 Letter Locomotief
VTech 5in1 Letter Locomotief

VTech 5in1 Letter Locomotief

Gratis verzending Vtech Vtech

3830368

Nieuw

  • Leverbaar9 op voorraad

€ 69,95

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

Ga op avontuur met de letter locomotief! Speel zittend naast de locomotief, duw de locomotief, zit op de locomotief als loopwagen, stapel blokjes en gebruik de aanhanger als trekkar. Alles kan met deze multifunctionele locomotief.
Speel met de blokjes en plaats het blokje in de opening en ontdek welke letter er op staat en hoe je deze uitspreekt! In de speelstand leer je ook nog eens welk voorwerp bij welke letter hoort. Klaar met de letters leren? Dan is het tijd om te tellen! Laat de blokjes in de magische tunnel vallen en leer op een leuke manier tellen. Druk in de leerstand op de cijfertoetsen en je hoort welk cijfer er op de knop staat. In de speelstand leer je welk dier op de knop staat en welk geluid zij maken. De knipperende toetsen leren je de verschillende kleuren en weertypes. Beweeg de wijzer van de klok en leer klokkijken. Gebruik de walkietalkie, kijk in het boekje en luister naar de vrolijke melodietjes en gezongen liedjes terwijl je met de locomotief op avontuur gaat. Als je met de locomotief loopt, dan hoor je ook echte treingeluiden! Welkom aan boord, ga je mee op avontuur?

Je leert allerlei letters, cijfers, voorwerpen, kleuren en dieren, dit is goed voor je taalontwikkeling. Het duwen van de locomotief, het trekken van de kar en het plaatsen van de blokjes en het drukken op de toetsen stimuleert de ontwikkeling van je motorische vaardigheden. De helder kleuren, knipperende lichtjes, vrolijke zinnetjes, geluiden en liedjes prikkelen je zintuigen. De vele speelmogelijkheden moedigen je aan om op ontdekking te gaan en allerlei dingen te verkennen! Leuk en leerzaam tegelijk!
Maximaal draaggewicht: 20kg.

Afmeting:verpakking 58 x 40 x 18 cm
Benodigde batterijen:2x Batterij R6 AA alkaline

Kenmerken

EAN code:3417761819234
MerkVtech
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.