Houten Stapeltoren
Houten Stapeltoren
Houten Stapeltoren
Houten Stapeltoren

Houten Stapeltoren

198 op voorraad
7895176
€ 4,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Stapeltoren Hout! Dit prachtige speelgoed is speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en creativiteit van je baby van 18 maanden te stimuleren. Met deze stapeltoren kunnen ze kleuren en vormen herkennen op een speelse en educatieve manier.

De Stapeltoren Hout bestaat uit verschillende gekleurde houten ringen die je kindje op elkaar kan stapelen om een prachtig bouwwerk te maken. Het is niet alleen een geweldige manier om de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je kleintje te ontwikkelen, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van hun cognitieve vaardigheden.

Terwijl je kindje speelt en bouwt met de stapeltoren, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen herkennen. Dit bevordert hun visuele waarneming en helpt hen om verbanden te leggen tussen verschillende objecten. Het is een leuke en interactieve manier om hun leerproces te ondersteunen.

De Stapeltoren Hout is gemaakt van hoogwaardig hout en is zorgvuldig vervaardigd om veiligheid en duurzaamheid te garanderen. De ringen zijn glad en gemakkelijk vast te houden, waardoor het geschikt is voor kleine handjes om mee te spelen.

Dit veelzijdige speelgoed is niet alleen ideaal voor thuis, maar ook perfect om mee te nemen op reis of naar de kinderopvang. Het zal je kleintje urenlang vermaken en inspireren, terwijl ze hun creatieve vaardigheden ontwikkelen en hun verbeelding de vrije loop laten.

Kortom, de Stapeltoren Hout is een must-have speelgoed voor iedere ouder die op zoek is naar educatief en vermakelijk speelgoed voor hun 18 maanden oude baby. Bestel nu en zie hoe je kleintje zich ontwikkelt en plezier heeft terwijl ze stapelt en bouwt met deze prachtige houten ringen. Haal vandaag nog de Stapeltoren Hout in huis en laat het leer- en speelplezier beginnen!

Afmeting artikel: 14 x 6,5 x 6,5 cm
Afmeting verpakking: 15 x 7 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 18 maanden
Afmetingen
14 x 6,5 x 6,5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966014700
198 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst