Kinderwashand Dieren - Zebra
Kinderwashand Dieren - Zebra

Kinderwashand Dieren - Zebra

7 op voorraad
Base Toys
BK2040A
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

In bad gaan kan soms een saaie bezigheid zijn, maar niet met je eigen washandje in de vorm van het hoofd van een zebra! Dit schattige washandje maakt badtijd nog leuker en spannender voor kinderen en volwassenen. Het zachte materiaal zorgt voor een zachte reiniging van de huid, terwijl de vorm van de zebra het baden nog leuker maakt.

Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en langdurig is. Dit betekent dat het washandje vele badtijden kan overleven en zelfs na meerdere keren wassen nog steeds zijn vorm behoudt. Het washandje is perfect voor kinderen die hun badtijd niet altijd leuk vinden. Het dierlijke ontwerp van de zebra stimuleert de verbeeldingskracht en maakt badtijd veel spannender en leuker.

Het washandje in de vorm van een zebra is een perfect cadeau voor kinderen en volwassenen die graag hun badtijd willen opvrolijken. Het is niet alleen een praktisch item, maar het is ook een leuke en speelse manier om het baden leuker te maken. Bovendien kan het washandje worden gebruikt als decoratie voor de badkamer en voegt het een vleugje persoonlijkheid toe aan de ruimte.

Bestel vandaag nog je eigen washandje in de vorm van een zebra en maak badtijd nog leuker! Met dit schattige washandje zul je nooit meer tegenzin hebben in badtijd en geniet je van een ontspannend en verfrissend bad.

Afmetingen: 21 x 15cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
21 x 15cm
Materiaal
Katoen
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987502385
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst