Kinderwashand Dieren - Leeuw
Kinderwashand Dieren - Leeuw

Kinderwashand Dieren - Leeuw

Niet op voorraad
Base Toys
BK2040D
€ 3,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

In bad gaan kan soms een verplicht nummer zijn, maar met dit schattige leeuwen washandje wordt het opeens een stuk leuker! Kinderen zullen dol zijn op het wassen met hun eigen vriendelijke leeuw in bad.

Dit washandje is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens praktisch. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Het helpt om vuil en zweet weg te wassen, terwijl het tegelijkertijd ook zorgt voor een zachte en gladde huid.

Het leeuwen washandje is een geweldige manier om kinderen te motiveren om zichzelf te wassen en te verzorgen. Het stimuleert hun verbeeldingskracht en maakt de badtijd een stuk leuker. Het is ook een perfect cadeau voor ouders of grootouders die op zoek zijn naar iets unieks en praktisch.

Dit leuke washandje is perfect voor kinderen die van dieren houden en is een fantastische manier om badtijd leuker en aangenamer te maken. Het is een geweldige toevoeging aan de badkamer en zal zeker een glimlach op het gezicht van je kinderen toveren.

Kortom, maak badtijd leuker met dit schattige leeuwen washandje. Het is niet alleen praktisch en effectief, maar ook nog eens leuk en speels. Bestel het vandaag nog en laat je kinderen genieten van een leuke en ontspannende badtijd

Afmetingen: 21 x 15cm

Productdetails

Afmetingen
21 x 15cm
Materiaal
Katoen
Kleur
Oranje
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987502385

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst