Kinderwashand Dieren - Hond
Kinderwashand Dieren - Hond

Kinderwashand Dieren - Hond

5 op voorraad
Base Toys
BK2040C
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke manier om het in bad gaan nog leuker te maken voor jouw kinderen? Dan is dit washandje in de vorm van een hond zeker iets voor jou! Het washandje heeft de vorm van een hond en is gemaakt van zacht materiaal, waardoor het perfect is voor de gevoelige huid van kinderen.

Dit washandje is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens erg praktisch. Door de vorm van het washandje is het gemakkelijk om alle plekjes op het lichaam van jouw kinderen goed te wassen. Het washandje is bovendien gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het lang meegaat en niet snel slijt.

Het washandje in de vorm van een hond is ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van dieren houden. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing.

Het gebruik van een washandje is niet alleen hygiënisch, maar ook nog eens goed voor de huid. Het zorgt ervoor dat de huid goed wordt gereinigd en zacht aanvoelt. Met dit leuke washandje zal jouw kind het in bad gaan niet langer als een verplichting zien, maar als een leuk moment om te genieten van het baden en spelen met de schattige hondenvorm.

Kortom, het washandje in de vorm van een hond is een geweldige manier om het in bad gaan leuker te maken voor kinderen. Bestel nu en maak van het badmoment een feestje!

Afmetingen: 21 x 15cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
21 x 15cm
Materiaal
Katoen
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987502385
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst