Badspeelgoed Duikboot Geel
Badspeelgoed Duikboot Geel

Badspeelgoed Duikboot Geel

9 op voorraad
Base Toys
BK2098A
€ 2,75

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

In bad gaan kan voor sommige kinderen een hele klus zijn. Ze kunnen onrustig zijn of zich vervelen in het water. Maar met deze vrolijke gele kunststof duikboot wordt in bad gaan juist leuker en spannender dan ooit tevoren.

De duikboot heeft een mooie gele kleur en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is perfect voor kinderen van alle leeftijden en het ontwerp zorgt ervoor dat het zowel leuk als functioneel is. Kinderen kunnen met de duikboot spelen en hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze in bad zitten.

Het beste van alles is dat de duikboot zorgt voor interactie en stimulatie van de zintuigen van het kind. Kinderen kunnen de duikboot vasthouden en ermee spelen, het onder water duwen en kijken hoe het weer omhoog komt. Dit zorgt voor een geweldige sensorische ervaring, die hen kan helpen om te ontspannen en te genieten van hun badtijd.

Bovendien kan de duikboot ook helpen om het badritueel voor ouders gemakkelijker te maken. Het kan worden gebruikt als afleiding, zodat ouders hun kinderen gemakkelijker kunnen wassen en aankleden. De duikboot is ook gemakkelijk schoon te maken en droogt snel, waardoor het een praktisch en handig badspeeltje is.

Kortom, deze vrolijke gele kunststof duikboot is een must-have voor alle ouders met jonge kinderen. Het zal hun badtijd veranderen in een avontuurlijke en leuke ervaring voor het hele gezin. Het is een duurzaam en kwalitatief speelgoed dat zowel de zintuigen van het kind als de verbeelding stimuleert.

Afmetingen: hoogte 10cm 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
hoogte 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987464621
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst