• -10%
Badeendje Gekleurd
Badeendje Gekleurd

Badeendje Gekleurd

1268 op voorraad
LG-Imports
LG9493
€ 0,50 € 0,55 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze schattige mini badeendjes met lachgezichten zijn een geweldige manier om je badtijd nog leuker en vrolijker te maken! Deze kleine eendjes hebben elk een uniek lachend gezichtje en zijn perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Hun kleine formaat van slechts 3 centimeter maakt ze ook handig om mee te nemen op reis of om in je toilettas te bewaren.

De badeendjes zijn gemaakt van duurzaam en veilig materiaal en zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar oud. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen worden gebruikt in bad, zwembad of gewoon als decoratie in de badkamer. Je kunt ze ook gebruiken om het baden van kinderen te stimuleren en hen te helpen ontspannen tijdens het badderen.

Al met al zijn deze mini badeendjes met lachgezichten een leuke en vrolijke toevoeging aan je badtijd. Of je nu jezelf wilt verwennen of een cadeau zoekt voor een vriend of familielid, deze schattige badeendjes zorgen gegarandeerd voor een glimlach op ieders gezicht. Bestel ze vandaag nog en voeg wat vrolijkheid toe aan je badtijd!

Bij ons vindt je de leukste, gaafste en raarste badeendjes die er zijn. Heb je wat te vieren, zoek je een leuk zakelijk geschenk of zomaar een leuk presentje voor een vriend het kan allemaal. Kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, en het is nog leuker met een Badeend. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte eendje 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte eendje 4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5413247094933
1268 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst