• -10%
Badeend Eenhoorn Pastel Turqouise
Badeend Eenhoorn Pastel Turqouise

Badeend Eenhoorn Pastel Turqouise

Niet op voorraad
LG-Imports
LG4614C
€ 1,76 € 1,95 -10%

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je badtijd magisch met deze prachtige pastel turquoise Badeend met een betoverend hoorntje! Dit schattige badeendje zal zeker een glimlach op je gezicht toveren terwijl je geniet van het spelen in het water.

Laat het betoverende diertje rustig in het water drijven en maak je klaar voor een spannend avontuur. Gebruik de meegeleverde hengel om de badeend uit het water te trekken. Het voelt net als een kermiservaring waar je je eigen prijs probeert te winnen! De vrolijke kleur en het unieke hoorntje maken deze badeend extra speciaal.

Het betoverende turquoise badeendje met hoorntje is niet alleen een bron van speelplezier, maar ook een geweldige manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren. Ze kunnen zich voorstellen dat ze in een sprookjeswereld zijn terwijl ze met dit magische diertje spelen. Het zal hun badtijd transformeren in een avontuurlijke en fantasierijke ervaring.

Dit badeendje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor kinderen om mee te spelen in het water. Het drijft stabiel en is duurzaam, zodat je er keer op keer van kunt genieten. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen die dol zijn op eenhoorns en speelplezier in bad.

Dus, breng wat magie in je badtijd met deze prachtige pastel turquoise Badeend met een betoverend hoorntje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je het diertje laat drijven en vangt met de hengel. Bestel nu en maak van je badtijd een magisch en plezierig avontuur!

Meer Eenhoorn producten vind je hier.

Afmeting: lengte 12 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 12 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Turquoise
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247046147

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst