Elastiekenspel 10 meter - Blauw
Elastiekenspel 10 meter - Blauw

Elastiekenspel 10 meter - Blauw

Niet op voorraad
John Toy
JT29523A
€ 2,10

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Haal het innerlijke springkonijn in je naar boven met dit betoverende blauwe springelastiek met glitters! Dit springelastiek biedt eindeloos plezier en de mogelijkheid om de mooiste sprongen en dansjes te maken. Of je nu alleen bent, met vrienden of met stoelen als steunpunten, dit elastiek geeft je de vrijheid om te springen, draaien en de leukste moves te maken.

Met een indrukwekkende lengte van 10 meter biedt dit springelastiek voldoende ruimte om te springen en te dansen. Je kunt het elastiek tussen twee stoelen spannen of vragen aan je vrienden om de uiteinden vast te houden terwijl jij je moves laat zien. Het blauwe elastiek is voorzien van glitters, wat zorgt voor een extra sprankelend en magisch effect tijdens het springen.

Dit springelastiek is niet alleen een bron van plezier, maar ook een geweldige manier om actief te blijven en je energie kwijt te kunnen. Het helpt bij het ontwikkelen van coördinatie, balans en motorische vaardigheden. Bovendien zorgt het voor een goede workout en stimuleert het een gezonde levensstijl.

Of je nu op een speelplaats, in de tuin of in de huiskamer bent, dit blauwe springelastiek met glitters is altijd een geweldige toevoeging aan je speeltijd. Het duurzame en elastische materiaal zorgt ervoor dat het elastiek lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Wacht niet langer en laat je sprongkracht zien met dit betoverende blauwe springelastiek met glitters. Bestel vandaag nog en breng plezier en beweging in je dagelijkse routine. Het is ook een geweldig cadeau voor kinderen die houden van springen, dansen en actief bezig zijn. Maak je klaar voor springplezier en schitterende avonturen!

Afmeting: lengte 10 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 10 meter
Materiaal
Rubber
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866295234

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst